Klantervaringen

Wat klanten vertellen over Studio Balneo

Bent u benieuwd naar wat klanten die u voorgingen van Studio Balneo vinden? Hieronder leest u de verhalen van klanten die ik blij heb mogen maken met een prachtige nieuwe badkamer. Mag ik u binnenkort aan dit rijtje toevoegen? Laten we een persoonlijk adviesgesprek inplannen.

“Studio Balneo – ofwel Bert Bal – heeft bij ons met gevoel voor esthetiek, actuele vakkennis, ondersteund door plezierige persoonlijke coaching, een fraaie designbadkamer gecreëerd. Het afstemmen van zijn visie op wat mooi is en onze eigen smaak, dat vergt uiteraard de nodige dialoog. Ook praktische zaken, zoals in ons geval de behoefte aan een wat stroevere vloertegel, kregen ruim, zelfs experimenteel de aandacht. De juiste afstemming met betrekking tot het sanitair, de kranen en dergelijken, moet je als klant scherp in het oog houden. Functionaliteit vanuit jouw eigen perspectief moet overeind blijven. Dat was een zoektocht met een soort ‘ping-pong-overleg’.

Het werken met verschillende offertes, ondersteund door Bert voor wat betreft de werkwijze van afzonderlijke afnemers, is achteraf als heel positief ervaren. In ons geval hadden we tenslotte bijna twee weken een aannemer over de vloer in huis.

Onze badkamer ziet er nu - twee jaar later – nog als nieuw uit. Bedenk daarbij wel dat, wil je je fraaie badkamer mooi houden, dat om intensief en degelijk onderhoud vraagt.

Al met al, dik tevreden!”

Harry Kort en Marjan Glas

Studio Balneo - klantervaring - Kort-Glas
Studio Balneo - klantervaring -Erienne Appels

“Studio Balneo is ons erg goed bevallen. Bert denkt goed mee, is creatief, heeft goede producten en biedt (niet onbelangrijk) een goede service. Hij tekent de badkamer in 3D zodat je direct ziet hoe je keuze eruit komt te zien. Zo weet je zeker dat je geen spijt krijgt van je aankoop! Hij begeleidt het gehele traject en werkt samen met echte vakmensen. Ook in de "nabehandeling" denkt hij goed mee. Zo ben ik daarna nog geholpen met advies over kalkaanslag en de nalevering van een dopje. Bert in één woord? Vakman!”

Erienne Appels

"Via familie kwamen we terecht bij Bert Bal van Studio Balneo. Hij hoorde onze wensen aan, verplaatste zich hierin, dacht mee en maakte een geweldig 3D-ontwerp. Het is een prachtige, stijlvolle badkamer met inloopdouche geworden. We zijn er trots op!"

G. Juten

Afbeelding bij review Juten

“We zijn zorgvuldig en professioneel geholpen. Goed advies en mooie producten van hoogwaardige kwaliteit. Het eindresultaat van onze badkamer is prachtig. We genieten er elke dag van.”

N. Steketee

Studio Balneo - klantervaring - Steketee
Studio Balneo - klantervaring - Telders

“Studio Balneo is een zeer deskundig en betrouwbaar bedrijf waarmee het zeer prettig zakendoen is. We hebben hier uitstekende ervaringen mee, van ontwerp tot en met de aftersales.”

Yvonne Telders

“Onze badkamer is recentelijk verbouwd. In eerste instantie ben ik bij de ‘bekende’ badkamerzaken geweest, en via mond-tot-mondreclame toch bij Studio Balneo uitgekomen. Bert heeft duidelijk verstand van zaken en luistert naar je wensen. Zijn jarenlange ervaring speelt hier zeker een rol in. Ik ben zeer tevreden over het totale proces, van bestelling tot levering en realisatie van de badkamer. Als je op zoek bent naar een persoonlijk en goed advies, dan ben je bij Studio Balneo aan het juiste adres.”

Dankwart Roozemond

Studio Balneo - klantervaring -Roozemond
Bert Bal - Studio Balneo

Ervaar Studio Balneo zelf

De service, creativiteit en aandacht van Studio Balneo ervaart u natuurlijk het beste zelf. Graag kom ik persoonlijk bij u thuis langs om uw wensen te bespreken. Wilt u alvast ideeën opdoen? Bekijk dan de verschillende badkamerstijlen om u te inspireren en te ontdekken wat bij u past.