Vind badkamerinspiratie in de digitale showroom

Tijdloos of modern? Laat u verrassen door diverse badkamerindelingen en -stijlen

In showrooms ziet u de prachtigste badkamerindelingen, materialen en accessoires, maar is dit wel te realiseren in uw eigen badkamer? Tijdens een persoonlijk gesprek en inspiratiesessie bij u thuis, laat ik zien wat de mogelijkheden zijn. En suite, een badkamer met schuin dak, groot of klein? Geen punt, ook voor u ligt uw droombadkamer binnen handbereik. Op basis van uw specifieke wensen en budget creëer ik een doordacht ontwerp. Mijn kennis en ervaring breid ik voortdurend uit door me te verdiepen in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieurs en badkamers.

Wilt u zelf alvast badkamerideeën opdoen?

Foto’s uit een catalogus geven u soms al aardig wat inspiratie. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om een moodboard te maken, ter inspiratie en voorbereiding op ons gesprek. Wilt u ideeën opdoen en direct de ruimtelijkheid van 3D-ontwerpen ervaren, neem een kijkje in de digitale showroom. Met de filteroptie kunt u uw stijl, de grootte van uw badkamer en het budget selecteren. U krijgt dan de badkamers te zien die daarbij aansluiten. Kies de badkamer die u aanspreekt en klik vervolgens op het oranje icoontje bovenaan de pagina. Door de pijlen te bedienen kunt u ‘rondkijken’ in de badkamer.

Tijdloze badkamers

Het woord zegt het al, een tijdloze badkamer is ook over 10 of 15 jaar nog heel actueel. De tijdloze badkamer kenmerkt zich door eenvoud en neutrale kleuren, trendgevoelige elementen en kleuren worden meestal juist vermeden. Saai? Allesbehalve. Want er is alle ruimte voor subtiele, speelse afwerking of bijzondere details. Bovendien is een tijdloze badkamer door het neutrale karakter altijd goed te combineren met trendy accessoires. Met bijvoorbeeld een nieuwe badmat, meubel of bijzondere kraan creëert u in een handomdraai een heel andere look en feel. Houdt u van het regelmatig aanpassen van uw interieur? Dan past een tijdloos badkamerontwerp goed bij u.

Moderne badkamers

Over uw uitgesproken interieursmaak valt te twisten, en dat is maar goed ook. Want u onderscheidt zich graag van anderen. Trendy kleuren, gewaagde designs, nieuwe materialen, afwerkingen en vormen zijn zeker aan u gewaagd. Het is dus geen verrassing dat een moderne badkamer u het meest aanspreekt. Misschien gaat u zelf regelmatig op onderzoek uit, en laat u zich inspireren door badkamers op Pinterest bij het maken van uw eigen moodboard. Zoveel inspiratie kan er echter ook voor zorgen dat u door de bomen het bos niet meer ziet, dat is lastig kiezen. Een mooie uitdaging voor Studio Balneo om uw ideeën om te zetten naar een modern badkamerontwerp waar u blij van wordt.

Design badkamers

Kunstzinnig, comfortabel en een tikje minimalistisch zijn kenmerken die u aanspreken als het op interieur aankomt. U laat niets aan het toeval over en kiest altijd zorgvuldig. U heeft oog voor detail en exclusiviteit en houdt niet van dertien-in-een-dozijn-interieurs. Deze kenmerken en stijl ziet u ook graag terug in uw nieuwe badkamer. Hierbij kunt u denken aan hoogwaardige materialen, designwasbakken met een bijzondere vorm, luxe kranen en integratie van de nieuwste technologische snufjes. Voor een kille uitstraling hoeft u zeker niet bang te zijn. De juiste sfeerverlichting en compositie van kleuren en materialen zorgen voor warmte en comfort. Een wellnessgevoel, gewoon bij u thuis.

Meer inspiratie opdoen?

Heeft u al wat inspiratie opgedaan en verschillende badkamerstijlen bekeken in de digitale showroom van Studio Balneo? Wellicht heeft het u al op ideeën gebracht, maar voor een badkamerontwerp dat écht aansluit op uw wensen breng ik graag een persoonlijk advies uit. Ik kom graag bij u thuis langs. En mocht u de behoefte hebben om meer materialen te bekijken en voelen, dan nodig ik u graag uit in mijn inspiratiestudio in Goes.