Studio Balneo

Studio Balneo brengt stijl in uw badkamer.

Wilt u uw badkamer gaan renoveren? Studio Balneo realiseert voor u graag die rustgevende plek in huis die u verdient. Passend bij de stijl van uw (nieuwbouw)woning én uw budget verzorgen wij het ontwerp, geven onafhankelijk advies over de inkoop en begeleiden wij voor u de vakkundige installatie. Van een kleine aanpassing tot een complete badkamerrenovatie, bij ons heeft u altijd één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden.

Stijlvol ontwerp
Wij nodigen u uit in onze showroom gevestigd bij Ik.jouwinterieurcoach.nl aan  de Marconistraat 13 te Goes om uw badkamerwensen te bespreken. Daarnaast komen wij ook graag langs bij u thuis. Zo kunnen wij de stijl en mogelijkheden van uw woning goed bekijken en dit toepassen in een van onze unieke ontwerpen. Dit alles passend bij uw budget.

Voor grote en kleine projecten
Naast een volledige make-over kunnen ook kleine aanpassingen uw badkamer al een compleet nieuwe look geven. Daarom adviseren wij u graag over:

Vakkundige installatie
Studio Balneo beschikt over een groot aantal partners die vanaf het begin met ons meedenken en met oog voor detail de installatie voor hun rekening nemen. De kosten zijn al meegerekend in de totaalprijs. Zo komt u nooit voor financiële verrassingen te staan.

De voordelen van Studio Balneo

Studio Balneo, stijlvol vernieuwend in badkamers.