Tijdloos

Wat is een tijdloze badkamer?

Een tijdloze badkamer doorstaat de tand des tijds met gemak. Er komen minder trendgevoelige elementen in voor, maar ze heeft volop ruimte voor een persoonlijke sfeer. Comfort en duurzaamheid staan voorop. Een tijdloze badkamer gaat vele jaren mee zonder er ooit ouderwets uit te zien.

Koop je komende week een shirtje, dan weet je dat de kans groot is dat je dit over vijf seizoenen niet nog steeds in de kast hebt hangen. Verander je vandaag van kapsel, dan weet je dat de kans groot is dat je dat over twee jaar weer doet. Maar wanneer je ergens de komende tijd van badkamer gaat veranderen – bijvoorbeeld middels een badkamer renovatie – dan ga je dit vrijwel zeker niet over een paar jaar alweer doen. Toch wil je vermoedelijk wel dat je badkamer over een paar jaar nog steeds tot tevredenheid stemt. Is dit het geval, dan is het verstandig om bij het verbouwen van de badkamer op zoek te gaan naar een tijdloze uitstraling.

Kenmerken van een tijdloze badkamer

Tijdloos is niet ouderwets.Helaas hebben veel mensen het idee dat een tijdloze badkamer ouderwets is. Dit idee is onterecht en het is zonde dat veel mensen dit idee nog wel hebben. Het is inderdaad zo dat een tijdloze badkamer wat minder aan trends onderhevig is, maar de basis is altijd fris en strak. Om ervoor te zorgen dat je badkamer alsnog voldoet aan de laatste trends, kun je ervoor kiezen om moderne accessoires (denk: badhanddoeken in de nieuwste kleuren, zeeppompje et cetera) toe te voegen aan de badkamer. Zo oogt je badkamer niet kil, maar persoonlijk.

Badkamer tips

Kies je bewust voor een tijdloze badkamer, dan is een groot deel van de uitstraling afhankelijk van de badkamermeubelen die je uitkiest. Voor het creëren van een tijdloze uitstraling is het belangrijk om te kiezen voor wit, grijs of zwart. Dit zijn redelijk neutrale kleuren, evenals diverse houttinten. Hiermee is de basis voor je tijdloze badkamer gelegd. Wat je zo min mogelijk moet doen, is gebruik maken van uitbundige vormen of materialen, omdat dit juist vrij snel verouderd. Kies daarom voor rechte of licht gebogen vormen in de badkamer, want deze hebben een tijdloos uiterlijk.

Datum

30 juli 2013

Features
  • Persoonlijke sfeer
  • Duurzaam
  • Fris & strak