Nieuwe opdracht voor ontwerp badkamer met als thema “strand”.

Hoe inspirerend is het om ter plaatse te gaan bekijken hoe een woning gesitueerd is om tot een kleurstelling te komen voor het maken van het ontwerp van de badkamer, waarvoor ik opdracht heb gekregen. Natuurlijk is het belangrijk te kijken naar de stijl van de woning en het interieur, maar in dit geval heb ik me laten inspireren door de omgeving waarin de woning is gelegen, namelijk het strand. Dus ben ik het nabijgelegen strand opgelopen en gekeken wat de kleuren en materialen kunnen zijn voor het ontwerp. De hoofdkleur voor het tegelwerk van de badkamer is zandkleur met zachtgeel en blauwgrijs. Als accentkleuren ga ik zandkleur met zeeblauw en verweerd hout gebruiken. Bent u benieuwd naar het uiteindelijke ontwerp…? Binnenkort zal ik het ontwerp op mijn blog tonen. Met creatieve groet: Bert Bal.

— Geplaatst op 5 september 2017 om 16:37 door