Het wordt tijd voor: De presentatie over het “Blauwe Goud uit België” deel 3.

Levensduur

Echte Blauwe Steen uit Henegouwen wordt in harmonie met de natuur uit onze ondergrond ontgonnen. Het is ook een stukje Belgische geschiedenis dat u aan uw woning toevoegt. Voor héél lang, want Blauwe Steen uit Henegouwen is bestand tegen de tijd. Net zoals kwaliteitshout is blauwe steen één van de zeldzame materialen dat met de jaren mooier wordt, omdat veelvuldig gebruik en patina de verfraaiing voortzetten.

Niet poreus

De Blauwe Steen uit Henegouwen absorbeert geen water. Een eigenschap die er een onderhoudsvriendelijk product van maakt. Binnen volstaat het dat u dweilt met lauw water, al dan niet met een scheutje natuurzeep. Buiten zal u de zelf reinigende eigenschappen waarderen, zeker als het regent en het water snel verdampt. Een ander niet te verwaarlozen voordeel buiten is dat er geen water door- of insijpelt. Weer en wind en zelfs vrieskou hinderen de Blauwe Steen uit Henegouwen niet.

Slijtage

De voorbeeldige sedimentatie van Blauwe Steen uit Henegouwen zorgt voor een nooit geziene compactheid en homogeniteit, zoals bij sommige granietsoorten, met de charme van kalksteen als toemaatje. Twee eigenschappen die de zeer hoge weerstand tegen slijten en barsten rechtvaardigen, zelfs tegen de ergste milieu-invloeden. De stoepranden van onze grote steden zijn daar een mooi voorbeeld van.

Vloeren en plinten

Doordat hij niet poreus is, bezit de Blauwe Steen uit Henegouwen alle eigenschappen van een vloerbedekking die dagelijks blootgesteld wordt aan diverse vlekken.

Badkamer

Het idee om ook in uw badkamer steen te gebruiken trekt u aan? De Blauwe Steen uit Henegouwen volgt u helemaal. Niet alleen door het decoratieve aspect, maar ook door het feit dat de steen zich perfect aanpast aan de kamertemperatuur en die temperatuur vasthoudt.

Een antislip bekleding

De Blauwe Steen uit Henegouwen is verkrijgbaar in vele binnen afwerkingen. Het onmerkbare ongelijke reliëf dient als antislip. Ideaal dus voor een badkamer.

Maak u niet nat

We kunnen het niet genoeg herhalen: het onderhouden en reinigen van Blauwe Steen uit Henegouwen is kinderspel. Zeker in een badkamer. Door de ondoordringbaarheid van de steen loopt het achtergebleven water gewoon naar het dichtst bijgelegen evacuatiepunt. U kan het ook met een trekker verwijderen. De vochtigheid afkomstig van de bad- of douchedampen verdwijnt op natuurlijke wijze.

Voor meer informatie neem contact met ons op. Bel 06-50890225 of mail naar: info@studiobalneo.nl

— Geplaatst op 7 augustus 2014 om 14:34 door